45 km auto van het merk AIXAM kopen nabij Flevoland

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Ontdek de vele voordelen van een 45 km auto van het hoogwaardige merk AIXAM door deze bij Autobedrijf Minnaard bij de provinciegrens van Flevoland te kopen. U vindt ons in Kuinre, waar ons personeel zich vooral bezighoudt met brommobielen. Echter zijn wij een allround bedrijf en onderhouden daarom alle automerken.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Uw nieuwe of gebruikte 45 km auto van AIXAM koopt u in regio Flevoland

Bent u geïnteresseerd om een 45 km auto van AIXAM te kopen in Flevoland of omgeving? Zoekt u een professionele AIXAM dealer bij u in de buurt? Wij heten u dan van harte welkom bij Autobedrijf Minnaard. Hier komt u langs voor het kopen van uw brommobiel én voor het onderhoud hiervan. U wordt door ons deskundige team geïnformeerd en al uw vragen worden beantwoordt. Deze vragen kunnen gaan over verzekeringen, veiligheid, prijzen, onze werkwijze en nog veel meer. Wij begrijpen dat het kopen van een 45 km auto spannend kan zijn en daarom maken wij het u in regio Flevoland zo gemakkelijk mogelijk. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u met een tevreden en veilig gevoel bij ons wegrijdt.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht

Wilt u een proefrit maken met een 45 km auto van AIXAM rondom Flevoland? Dat is geen enkel probleem. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0527 231 731. U kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@autobedrijfminnaard.nl. Wij plannen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u in zodat u kan genieten van een fijne proefrit!

45-km-auto