45 km auto van het merk AIXAM kopen in Overijssel

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Voor onderhoud of het kopen van een 45 km auto van het hoogwaardige merk AIXAM komt u langs bij Autobedrijf Minnaard in Overijssel. Wij zijn een allround autobedrijf en onderscheiden ons in de automarkt door onze specialisatie in brommobielen. De 45 km auto van AIXAM is een kwalitatief hoogwaardige brommobiel en deze verkopen wij dan ook met trots bij ons bedrijf in Kuinre, Overijssel.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Bij ons koopt u uw 45 km auto van AIXAM op de grens van Overijssel

Woont u in Overijssel of omgeving en wilt u een 45 km auto van AIXAM kopen of heeft u een gespecialiseerd autobedrijf nodig? Wij heten u van harte welkom bij ons autobedrijf op de provinciegrens, waar u vakkundig verder wordt geholpen. Door een brommobiel te kopen, profiteert u van vele voordelen. Er zijn namelijk weinig onderhoudskosten én u heeft geen autorijbewijs nodig. Dat maakt het kopen van een 45 km auto zeer aantrekkelijk voor onder andere de oudere bewoners van Overijssel en omgeving. Wij informeren u met veel plezier over de juiste brommobiel en helpen u in uw keuze om te kopen of een AIXAM te leasen.

Koop uw brommobiel bij ons: uw betrouwbare autodealer

Ons vakkundige personeel heeft veel verstand van auto’s en brommobielen. Als u nog twijfelt over het kopen van een 45 km auto, kom dan gerust langs bij ons bedrijf in Overijssel. Wij zijn een erkende AIXAM dealer en onder andere daarom een betrouwbaar autobedrijf. Ons doel is om u van uitstekende service te voorzien, zodat u met een tevreden en veilig gevoel weg kunt rijden in uw brommobiel. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen via 0527 231 731 of door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons tevens een e-mail sturen via info@autobedrijfminnaard.nl.

45-km-auto