45 km auto nabij Friesland

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Bent u op zoek naar een 45 km auto en bent u woonachtig in Friesland? Dan heten wij u van harte welkom bij Autobedrijf Minnaard, uw dealer in AIXAM brommobielen. Wij weten alles van iedere 45 km auto en zijn zeer goed te bereiken vanuit Heerenveen. Ons bedrijf bevindt zich namelijk in Kuinre, op de provinciegrens van Friesland, Overijssel en Flevoland en staat voor iedereen met een 45 km auto klaar.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Koop een veilige 45 km auto bij ons erkende bedrijf bij de provinciegrens van Friesland

Als u in de buurt van Heerenveen woont en interesse heeft in een 45 km auto kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u al in het bezit bent van een brommobiel of andere auto, helpen wij u verder met keuringen, verzekeringen, ruitreparatie, aircoservice en meer. U vindt bij ons uitsluitend brommobielen van AIXAM, omdat dit merk zich heeft bewezen op de automarkt. Veiligheid staat voor zowel dit merk als voor ons bedrijf voorop en daarom verkopen wij deze 45 km auto met veel plezier in regio Heerenveen.

Stel uw eigen 45 km auto samen vanuit uw huis in Heerenveen, of elders in Friesland

Via onze website stelt u gemakkelijk uw eigen AIXAM samen. Kies eenvoudig uw favoriete auto door uw eigen keuzes te maken in wat u fijn en mooi vindt. Zodra u uw 45 km auto heeft samengesteld, komt u gemakkelijk vanuit Heerenveen, in Friesland, naar onze vestiging waar u een proefrit kunt maken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt die aansluit op uw behoeftes! Wilt u meteen een proefrit aanvragen? Vul eenvoudig ons contactformulier in, bel ons via 0527 231 731 of stuur ons een e-mail via info@autobedrijfminnaard.nl.

45-km-auto