AIXAM dealer in Flevoland

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Minnaard, uw AIXAM dealer gevestigd in Kuinre op de provinciegrens van Flevoland. De brommobielen van AIXAM hebben unieke designs en zijn ontzettend veilig om in te rijden. Wij gaan nog een stap verder door extreem hoge eisen te stellen aan al onze 45 kilometerauto’s, zodat u met een gerust en veilig gevoel de weg op kunt.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Wandel ons autobedrijf binnen en ontdek de voordelen van uw AIXAM dealer nabij Flevoland

Woont in Flevoland, wilt u een AIXAM brommobiel kopen en bent u daarom op zoek naar een erkende dealer? Wandel dan gerust eens binnen bij ons bedrijf waar ons deskundige personeel u graag adviseert en informeert. Er zitten namelijk ontzettend veel voordelen aan het kopen van een 45 kilometerauto, maar wij begrijpen dat het spannend is om de knoop door te hakken. Daarom begeleiden wij u naar de juiste keuze, of u nu een brommobiel wilt leasen of kopen. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort veilig de weg op kunt!

Laat u adviseren door ons enthousiaste team

Maak kennis met ons: uw AIXAM dealer op de provinciegrens van Flevoland. Wij vertellen u graag alles over de specificaties van uw nieuwe brommobiel en voeren uw onderhoud uit. Maak een afspraak door ons te bellen via 0527 231 731, door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@autobedrijfminnaard.nl.

45-km-auto