AIXAM dealer in Overijssel

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Autobedrijf Minnaard in Kuinre is uw professionele en deskundige AIXAM dealer in Overijssel. AIXAM is hét merk voor brommobielen waar veiligheid voorop staat, maar wij gaan nog verder en stellen extreem hoge eisen aan onze 45 kilometerauto’s. Zowel AIXAM als uw dealer in Overijssel zijn dus zeer veeleisend als het op veiligheid aankomt. Daarom zijn wij dé aangewezen plaats waar u uw nieuwe of gebruikte brommobiel koopt.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Wij zijn uw deskundige AIXAM dealer in Overijssel

Bent u op zoek naar een veilige 45 km auto, maar weet u nog niet goed waar u deze wilt kopen of leasen? Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen, want wij weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om een brommobiel te kopen. U ontdekt via ons, úw AIXAM dealer in Overijssel, al snel alle voordelen van dit prachtige voertuig.

Kom bij ons langs en rijd binnenkort al in uw nieuwe brommobiel

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefrit of voor een prettig adviesgesprek. Dit doet u door te bellen naar 0527 231 731, door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@autobedrijfminnaard.nl. Wij zien u graag snel verschijnen bij dé AIXAM dealer in Overijssel, zodat u al snel rondrijdt in uw nieuwe brommobiel!

45-km-auto