AIXAM importeur in Nederland

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Bent u op zoek naar een erkende AIXAM importeur in Nederland? Bij Autobedrijf Minnaard heten wij u van harte welkom, want onze medewerkers zijn specialisten in het merk AIXAM. Wij zijn niet alleen uw importeur in Nederland voor complete AIXAM brommobielen, maar ook voor de onderdelen hiervan.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Ons autobedrijf is uw betrouwbare AIXAM importeur in Nederland

Ons deskundige en enthousiaste team staat u graag te woord als u op zoek bent naar een veilige brommobiel of auto. Tevens voeren wij met veel plezier uw onderhoud uit. Wij zijn BOVAG en RDW gecertificeerd én een erkende AIXAM importeur en dealer in Nederland. Wij zijn gevestigd in Kuinre in de provincie Overijssel en tevens goed te bereiken voor bewoners uit Friesland en Flevoland. Wilt u een nieuwe AIXAM samenstellen of wilt u een occasion kopen? Maak uw keuze direct of laat u deskundig informeren door ons gedreven personeel.

Stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op

Het is zeer begrijpelijk als u nog met vragen zit die u graag beantwoord wilt hebben. Dit doen wij dan ook met veel plezier. Neem eenvoudig contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@autobedrijfminnaard.nl. Telefonisch zijn wij uiteraard ook goed te bereiken. Bel ons via 0527 231 731. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

45-km-auto