Brommobiel nabij Hoogeveen

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Heeft u interesse in het kopen van een gebruikte of nieuwe brommobiel en bent u woonachtig in Hoogeveen? Wandel dan eens bij Autobedrijf Minnaard binnen, gevestigd in Kuinre. Ons vakkundige autobedrijf is gespecialiseerd in iedere brommobiel van AIXAM en ligt op nog geen uur rijden van Hoogeveen.

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Koop uw brommobiel bij ons autobedrijf in regio Hoogeveen

De voordelen van het rijden in een 45 km auto zijn eindeloos en zeer geschikt voor diegenen zonder rijbewijs. Wij zijn een erkende AIXAM importeur in Nederland. Daarom bent u er bij ons zeker van dat u een brommobiel passend bij uw behoeftes koopt. Het is zeer begrijpelijk als u nog vragen heeft over het samenstellen van uw 45 km auto of misschien heeft u opmerkingen of vragen over ons. Daarom staan wij u graag te woord!

Plan een adviesgesprek met ons in

Om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren, laten wij u graag persoonlijk uw potentieel nieuwe brommobiel zien in regio Hoogeveen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten. Plan dus gemakkelijk een afspraak met ons in! Dit doet u door ons te bellen via 0527 231 731, door ons online contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen via info@autobedrijfminnaard.nl.

45-km-auto