Brommobiel in Overijssel

  • Brommobielspecialist
  • Erkend AIXAM dealer
  • Stel uw brommobiel samen

Voor het onderhoud aan, of het kopen van een brommobiel in Overijssel wandelt u gerust eens bij Autobedrijf Minnaard binnen. Ons deskundige personeel is specialist op het gebied van brommobielen en het hoogwaardige merk AIXAM. U rijdt zeker met een veilig gevoel weer ons terrein af, want veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel!

Neem vrijblijvend contact op:
0527 231 731info@autobedrijfminnaard.nl

45km-auto

Bij ons koopt of leaset u uw brommobiel in Overijssel

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om een 45 km auto te leasen en misschien vindt u het nóg spannender om deze te kopen. Wij maken het u zo eenvoudig mogelijk door al uw vragen te beantwoorden. U vindt bij ons medewerkers met veel verstand van zaken en daarom mag u er zeker van zijn dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd. Als u in Overijssel woont en eraan denkt om een brommobiel te leasen of kopen, zijn wij dus hét bedrijf waar u terecht kunt. Bij ons maakt u een proefrit en bespreken we samen de mogelijkheden en opties van het kopen van een brommobiel uit ons assortiment in Overijssel.

Bel ons of stuur ons direct een e-mail om een afspraak te maken

Door de keuze te maken om een brommobiel te kopen via ons autobedrijf in Kuinre, Overijssel, gaat u zeker met een prettig gevoel de weg op. Maak dus snel een afspraak met uw AIXAM dealer zodat we u persoonlijk kunnen informeren over uw nieuwe brommobiel. Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen via 0527 231 731. Natuurlijk zijn wij ook online te bereiken. Vul gemakkelijk ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@autobedrijfminnaard.nl.

45-km-auto