Aixam lease

ALTIJD DE BESTE DEAL

Een nieuwe brommobiel rijden zonder deze te kopen? Dat kan met AIXAM Private Lease. Voor een maandelijks vast bedrag rijd je in een gloednieuwe AIXAM.

De voordelen van AIXAM
Regel je private lease bij AIXAM Minnaard en je bent verzekerd van de beste lease prijzen. Al onze AIXAM’s zijn compleet uitgerust en uitermate scherp geprijsd.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de aanschaf – inclusief verzekering, reparaties, onderhoud, banden, pechservice. Alles behalve de brandstof is bij AIXAM private lease inbegrepen. Lekker voorspelbaar; geen verrassingen achteraf!

Prijzen en meer informatie
AIXAM Minnaard zoekt samen met jou de brommobiel van jouw voorkeur uit. Kies een model, kleur en eventuele opties en regel bij AIXAM Minnaard snel en gemakkelijk de aanvraag voor je nieuwe AIXAM.

Inruil auto of brommobiel
Heb je een auto in te ruilen? Dat kan. AIXAM Minnaard zal een nette aankoopprijs kunnen geven. Wij vragen geen aanbetaling op de nieuwe AIXAM brommobiel.

Zakelijke lease
Heb je interesse in AIXAM zakelijke lease? Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden, ga voor meer informatie naar de website: www.aixamfinancialservices.nl.